Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Club Penguin Jellemzői

 (ez a játék : http://play.clubpenguin.com/)

Jellemzői 

Egy pingvinnel vehetünk részt, amelynek öltözködését, színét, és otthonának kinézetét is meghatározhatjuk a saját ízlésünk szerint. A játékot legfőképp a folyamatos frissülés jellemzi, így a különböző ünnepek is a megszokott események közé tartoznak. Minden különleges alkalomkor a helyszíneket átdekorálják és ingyenes tartalmakat rejtenek el a sziget egész területén. Olykor, a játékosoknak különböző tárgyakat kell összegyűjteniük, hogy megkapják ezeket az ingyenes ajándékokat (húsvétkor húsvéti tojások gyűjtése, stb.).

A játékban a legtöbb tevékenység megköveteli az előfizetési státuszt, amelyet különböző időtartamokra lehet befizetni. Ezen előfizetés elérhetővé teszi a havonta frissülő ruhakatalógusban található tárgyak, és ruhák megvételét, továbbá a sportkatalógusban található sporteszközök megvásárlását. Az iglunak a bővítése, és berendezése is az előfizetési státusz meglétét követeli.

A játékban található különböző pingvinek egymással egy chathez hasonló, párbeszéd móddal vehetik a kapcsolatot, továbbá megismerhetik egymás pingvinjeinek tulajdonságait azok adatlapján. A pingvinek adatlapján a pingvin, a pingvin éppen viselt ruhái, és eszközei, továbbá pinje található. A pin nem más mint egy apró ikon, kitűző, amit kéthetente a játéktér területén rejtenek el valahol a fejlesztők. Amelyik játékos megtalálja, az kirakhatja a számára legtetszőbb pint, ezzel is jelezve "hovatartozását".

A pingvinek háziállatai nem mások mint a pufflek, amelyek hasonlóak a magyar rajzfilmben szereplő Pom-pomhoz azzal a kivétellel, hogy ezek az élőlények a barnától különböző színűek is lehetnek. Ingyenesen (előfizetés nélkül) két puffle érhető el; a kék és a piros.

A játék nagy részben a coinok (tallérok) köré szerveződik, mivel ezekkel az érmékkel tudjuk megvenni a különböző ruhákat, háttereket, eszközöket, a katalógusokból, vagy az aktuális rendezvény árusaitól. Ezeket az érméket a különböző „kis játékokkal” szerezhetjük meg.Forrás Wikipédia

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.